Τιμήθηκε στην Αθήνα η μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Φωτογραφίες & Βίντεο από το τρίχρονο μνημόσυνο του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα

 


Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση στην Αθήνα, το μνημόσυνο του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.






Κεντρικός ομιλητής στο μνημόσυνο, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών και της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου, ήταν ο εκδότης, συγγραφέας και στρατηγικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης.


Χαιρετισμό εκ μέρους της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, απηύθυναν η αδερφή του Εθνομάρτυρα Ανθούλα Κατσίφα και ο σύζυγος της Ευάγγελος Σακελαράκης.
Παρούσα στο μνημόσυνο ήταν και η αδερφή του Κωνσταντίνου, Βιολέτα Κατσίφα με τον σύζυγο της.





Χαιρετισμό εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργος Δημόπουλος.




Σύντομος χαιρετισμός από το πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Κορυτσά, Θεόδωρο Οικονόμου - Καμαρινό.


Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε πορεία προς την πλατεία Συντάγματος και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 










Κατάθεση στεφάνου από την κα Βιολέτα Κατσίφα και την κα Ανθούλα Κατσίφα, αδερφές του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.



Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου Δημήτριο Περδίκη.


Κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γεώργιο Δημόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Χαράλαμπου Καραθάνου.


Στεφάνια κατέθεσαν επίσης: Η κυπριακή φοιτητική παράταξη ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, η Ένωση Διβριωτών Βορείου Ηπείρου, το Κύμα Ελληνισμού, ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Χαράλαμπος Γιώτης.






Η πορεία όπως ελήφθη από drone




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρομοκρατία άρχισε το 2019 για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου

Δεκατρία χρόνια από την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα - Τρεις μήνες από την σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη: Ο Ελληνισμός της Χιμάρας υπό απροκάλυπτο διωγμό

Έφυγε από την ζωή ο Βορειοηπειρώτης Αγωνιστής Γιώργος Παππάς