Μνημόσυνο στο Μαυσωλείο Ζωγράφου την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου


Συμπληρώνονται 200 χρόνια από την γέννηση του Εθνικού Ευεργέτη Χρηστάκη Ζωγράφου στο Κεστοράτι Βορείου Ηπείρου (1820-1898) όπου ίδρυσε πρώτα τα Ζωγράφεια Διδασκαλεία και στην συνέχεια το 1893 την Μητέρα Σχολή μας το

ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Θεωρούμε ελάχιστη οφειλή μας να είμαστε παρόντες

την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:30 στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών

στο Μνημόσυνο που θα τελέσουμε στην ΜΝΗΜΗ των Δασκάλων, Καθηγητών, Διευθυντών, Ιδρυτών του Ζωγραφείου της Κοινότητας  Σταυροδρομίου στο Μαυσωλείο του Χρηστάκη Ζωγράφου (υπαίθρια με μάσκες-αποστάσεις).

Αξίζει να τονιστεί η σημαντική πρωτοβουλία του Προέδρου της ΟΙΟΜΚΩ καθ. Νίκου Ουζούνογλου  και του Διευθυντή του Ζωγραφείου Γιάννη Δεμιρτζόγλου για την συντήρηση του Εθνικού Μνημείου.

Μας προσκαλούν να ενισχύσουμε την προσπάθεια ολοκλήρωσης του έργου στο οποίο έχουν ήδη συμβάλλει ο Δήμος Αθηναίων και ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Διευθυντής του Ζωγραφείου.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια να ανακτήσει  το Μαυσωλείο την θέση που του αρμόζει μπορείτε να επικοινωνήσετε με τούς Γ. Δεμιρτζόγλου 00905326125712 (yannisd60@gmail.com), Ν. Ουζούνογλου 6977008922(nikolaos.uzunoglu@gmail.com), Ν. Κόλμαν  (nkol68@otenet.gr)

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Ζωγραφειωτών

Ο Πρόεδρος Ν.Κόλμαν                ο Γενικός Γραμματέας Λάζαρος Καρογλάνογλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όχι στον εποικισμό των χωριών της Δρόπολης - Όχι στην εθνοκάθαρση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού

Εμάς τους Βορειοηπειρώτες δεν μας περίμενε κανένας Δήμος – Καμία ΜΚΟ

Ο Αλβανός πρωθυπουργός μας εμπαίζει απροκάλυπτα - Η Αθήνα τι κάνει;