Η ΚΑΒΗ στην Βόρειο Ήπειρο 28 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου


Αντιπροσωπεία της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου βρέθηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 στα Ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφεία στην Κλεισούρα και στους Βουλιαράτες για να τιμήσεις τους Έλληνες πεσόντες της εποποιίας του ΟΧΙ που γράφτηκε το 1940.  
Η ημέρα εκείνη όμως έμεινε στην ιστορία γιατί βάφτηκε με το αίμα ενός παλικαριού που είπε ένα άλλο ΟΧΙ, με αποδέκτες αυτούς που αρνούνται την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου.








Εικόνες από τους Βουλιαράτες λίγες ώρες πριν την τραγωδία που γράφτηκε στο λόφο πάνω από το χωριό.






Η ΚΑΒΗ επέστρεψε στους Βουλιαράτες στις 8 Νοεμβρίου με πολλαπλάσια μέλη μαζί με χιλιάδες Ελληνόψυχους, για να αποχαιρετήσει αυτό το παλικάρι...



... το οποίο θέλουμε να θυμόμαστε με αυτή την εικόνα, χαμογελαστό ανάμεσα στις σημαίες της Ελλάδας και της ιδιαίτερης πατρίδας.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!



ΥΓ.: Όταν οι συγγενείς των εθνομαρτύρων συναντώνται 


Η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, κα Ερμιόνη Κατσίφα, με τον γαμπρό του Αριστοτέλη Γκούμα, κο Μόντη Κολίλα, στους Βουλιαράτες 8 Νοεμβρίου 2018.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκατρία χρόνια από την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα - Τρεις μήνες από την σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη: Ο Ελληνισμός της Χιμάρας υπό απροκάλυπτο διωγμό

Με τρομοκρατία άρχισε το 2019 για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου

Έφυγε από την ζωή ο Βορειοηπειρώτης Αγωνιστής Γιώργος Παππάς